Sweetener Meet & Greet

Multi-platina verkopende superster Ariana Grande komt in het kader van haar Sweetener World Tour met twee shows naar de Amsterdamse Ziggo Dome. De tour staat in het teken van Ariana's meest recente album Sweetener en doet in Europa 19 verschillende steden aan.
Ziggo Dome
Amsterdam
Sweetener Meet & Greet vrijdag 23 augustus 2019
 • Een premium staanplaats in een aangewezen VIP Area om Ariana Grande live te zien*
 • Meet & Greet fotomoment met Ariana Grande
 • Soundcheck dance party en vraag & antwoordsessie gehost door de dansers van Ariana Grande
 • Uitnodiging voor de Sweetener Lounge voorafgaand aan het concert, inclusief:
  • Interactieve photobooth met attributen
  • Betaalbar voor Signature Sweetener Cocktails + (1) drink ticket**
  • Sweet Like Candy Bar and snacks
 • Cover poster van het Ariana Grande Sweetener album
 • Merchandise item van Ariana Grande, exclusief ontworpen voor pakket houders
 • Souvenir Sweetener laminate
 • Mogelijk om merchandise te shoppen voorafgaand aan het concert
 • Consumptiemunten voor dranken tijdens het concert (T.w.v. €15,-)
 • Check-in door onze eventmedewerkers
 • Zeer beperkte beschikbaarheid

* Waarde inbegrepen ticket: €89,- incl. BTW.

** Volgens lokale alcohol wetgeving.

 

Let op, de inhoud van het pakket kan nog worden aangepast. Alle activiteiten vinden plaats voorafgaand aan het concert.

terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Met haar krachtige stem en verbazingwekkende bereik is Ariana Grande uitgegroeid tot één van de meest succesvolle artiesten van dit moment. Op de leeftijd van 25 jaar heeft ze drie platina albums afgeleverd, meer dan 18 biljoen streams, zes Grammy Award nominaties en talloze hits op haar naam staan.

In 2013 debuteerde Grande met ‘Yours Truly’, een album waarop ze haar veelzijdigheid qua stem en muzikale keuzes aan de wereld presenteerde. De opvolger ‘My Everything’, met daarop de zesvoudig platina hits “Problem” en “Bang Bang”, verscheen in 2014 en leverde haar een eerste Grammy nominatie voor ‘Best Pop Vocal Album’ op. Met ‘Dangerous Woman’ uit 2016 koos Grande duidelijk richting, wat haar in de media lovende kritieken opleverde. Entertainment Weekly prees de zangeres voor ‘iets zinnigs te zeggen hebben met haar overweldigende stem – een van de meest verfijnde van vandaag’.
Met haar veelgeprezen Dangerous Woman Tour, die in het kader van het gelijknamige album stond, gaf ze vorig jaar maar liefst 85 arena-shows wereldwijd.

Door de jaren heen heeft de voormalig actrice en Broadway-ster bewezen een multitalent te zijn door o.a. mee te doen in Scream Queens en Hairspray Live! Bovendien showde Ariana ook nog eens haar komische kant toen ze Saturday Night Live presenteerde. Op social media heeft de popster meer dan 200 miljoen fans. Daarnaast heeft ze tal van onderscheidingen ontvangen zoals de MTV Video Music Awards, iHeartRadio Music Awards en American Music Awards (inclusief de felbegeerde Artist of the Year-prijs).

Het jaar 2018 was een historisch jaar voor Ariana Grande. Haar recente single “No Tears Left To Cry” debuteerde op nummer 1 op iTunes in 88 landen over de hele wereld. De zangeres is hiermee de eerste artiest ooit van wie de eerste single van alle vier opeenvolgende albums in deze Top 10 binnenkwam. Daarnaast sierde ze ook nog de prestigieuze tijdschriftomslagen van TIME’s Next Generation Leaders, FADER en British Vogue. Haar langverwachte album, Sweetener, verscheen in augustus 2018 en debuteerde op nummer 1 in de Billboard 200 Album Chart.

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden