Anouk arrangementen

Anouk arrangementen

Anouk geeft op zaterdag 11 juni 2022 een concert op het Malieveld in Den Haag. Dat maakte de zangeres bekend in het RTL4 programma ‘Jinek’. De kaartverkoop is reeds gestart.

Malieveld
Den Haag
Early Entry bekijk details boek nu € 112.00

inclusief BTW en servicekosten

VIP Deck Package bekijk details boek nu € 219.50

inclusief BTW en servicekosten

meer over Anouk

 

“Ik heb heel erg veel zin om weer op te kunnen treden en mijn eigen show te kunnen doen in Den Haag”, aldus Anouk die in de Hofstad geboren werd.

Anouk behoeft verder natuurlijk geen introductie meer; sinds 1997 bracht ze twaalf studioalbums uit die allemaal veel succes kenden. De laatste, ’Wen D’r Maar Aan’ uit 2018, belandde wederom op nummer 1. Ze scoorde tientallen hits, sleepte talloze awards en andere prijzen binnen en vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival. Komend seizoen is ze weer op tv te zien als coach in ‘The Voice Of Holland’.

In de uitzending van ‘Jinek’ bracht de zangeres ook een nieuw nummer ten gehore. Tijdens haar concert op het Malieveld ligt de focus op haar gehele repertoire en zullen ook alle hits zeker niet ontbreken. In 2018 gaf Anouk voor het laatst een concert in haar geboortestad, toen op het Scheveningse strand.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden