VIP Party arrangement

Helaas moeten de concerten van Andrea Bocelli op 10 en 11 januari 2022 (oorspronkelijke showdata 28 en 29 maart 2020) wederom worden verplaatst naar nieuwe data op dezelfde locatie. Je geduld en steun worden gewaardeerd in deze moeilijke tijd. Het concert van 10 januari wordt verplaatst naar 3 mei 2022 Het concert van 11 januari wordt verplaatst naar 4 mei 2022 De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers worden door Ticketmaster per e-mail ingelicht met details over het eventueel retourneren van concertkaarten bij verhindering. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij de concerten van Andrea Bocelli!  
Ziggo Dome
Amsterdam
VIP Party arrangement woensdag 04 mei 2022
  • Best beschikbare zitplaats op de zaalvloer in vak E om Andrea Bocelli live te zien
  • Voorontvangst met een hapje en welkomstdrankje
  • Sit down diner voorafgaand aan het concert inclusief dranken*
  • Consumptiemunten voor een drankje tijdens het concert (3 per persoon)
  • Naborrel van een uur inclusief hapjes en dranken*
  • Gereserveerde parkeerkaart (1 per 2 personen)
  • Andrea Bocelli merchandise item, exclusief ontworpen voor pakket houders
  • Souvenir laminate + lanyard van Andrea Bocelli als aandenken aan het concert
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostess begeleiding

* Bier, wijn en frisdranken.

terug naar het overzicht boek nu € 435.00

meer informatie

Het concert in Amsterdam maakt onderdeel uit van een lange tournee ter promotie van Bocelli’s laatste album ‘Sì’, dat in oktober 2019 verscheen. Het eerste deel van zijn optreden is klassiek en bevat aria’s uit opera’s, in het tweede deel komen de populaire hits van de Italiaanse zanger aan bod.

Andrea Bocelli is een van de grootste tenoren van zijn generatie. Hij is de bestverkopende soloartiest in de geschiedenis van de klassieke muziek met meer dan 85 miljoen verkochte albums in de afgelopen 25 jaar. Wereldwijd zijn mensen in de ban van zijn bijzondere stem waarmee hij grote aria’s en klassieke populaire liefdessongs zingt. Romantiek, passie en emotie zijn slechts enkele woorden die de stem van Andrea Bocelli beschrijven. De fenomenale zanger heeft elf opera’s en tal van hits op zijn naam staan en toert hiermee de hele wereld rond.

Hij trad op voor pausen, presidenten en op koninklijke huwelijken. Vriendin en collega Céline Dion sprak ooit de gevleugelde woorden: ‘Als God kon zingen, moet hij als Andrea Bocelli klinken’.

In oktober 2019 bracht Bocelli zijn nieuwste album ‘Sì’ uit, het eerste album met nieuw materiaal in veertien jaar. In 16 nieuwe nummers worden de liefde, familie, geloof en hoop gevierd. Op ‘Sì’ doet Bocelli ook een aantal bijzondere duetten, met onder meer Ed Sheeran, Dua Lipa, Josh Groban en zijn zoon Matteo: hun nummer ‘Fall On Me’ verscheen tevens op de soundtrack van de Disneyfilm ‘The Nutcracker and The Four Realms’. Bocelli’s oudste zoon Amos speelt piano op twee tracks, waaronder een akoestische versie van ‘Sono Qui’. Bocelli nam het album thuis in Italië op; het werd geproduceerd door Bob Ezrin (Pink Floyd, Lou Reed).

Plattegrond Ziggo Dome
Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden