Ultimate Front Row

Helaas moeten de concerten van Andrea Bocelli op 30 en 31 januari 2021 (oorspronkelijke showdata 28 en 29 maart 2020) worden verplaatst naar nieuwe data op dezelfde locatie. Je geduld en steun worden gewaardeerd in deze moeilijke tijd. Bericht van de organisator: Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden, zijn de concerten van Andrea Bocelli die gepland stonden op 30 & 31 januari 2021 in Ziggo Dome verplaatst naar 10 & 11 januari 2022. Het concert dat 30 januari 2021 in Ziggo Dome zou plaatsvinden, vindt nu 10 januari 2022 plaats. Het concert van 31 januari 2021 is verplaatst naar 11 januari 2022. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Je hoeft hiervoor dan ook niets te doen. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Kaartkopers worden door Ticketmaster per e-mail ingelicht met details over het eventueel retourneren van concertkaarten bij verhindering. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je nog steeds te zien bij de concerten van Andrea Bocelli!  
Ziggo Dome
Amsterdam
Ultimate Front Row dinsdag 11 januari 2022
  • Best beschikbare zitplaats op de eerste rij van vak A, B of C om Andrea Bocelli live te zien*
  • Merchandise item exclusief ontworpen voor pakket kopers
  • Parkeerkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Consumptiemunten voor dranken tijdens het concert (T.w.v. €15,- p.p.)
  • Check-in door onze eventmedewerkers en hostessen
terug naar het overzicht uitverkocht

meer informatie

Het concert in Amsterdam maakt onderdeel uit van een lange tournee ter promotie van Bocelli’s laatste album ‘Sì’, dat in oktober 2019 verscheen. Het eerste deel van zijn optreden is klassiek en bevat aria’s uit opera’s, in het tweede deel komen de populaire hits van de Italiaanse zanger aan bod.

Andrea Bocelli is een van de grootste tenoren van zijn generatie. Hij is de bestverkopende soloartiest in de geschiedenis van de klassieke muziek met meer dan 85 miljoen verkochte albums in de afgelopen 25 jaar. Wereldwijd zijn mensen in de ban van zijn bijzondere stem waarmee hij grote aria’s en klassieke populaire liefdessongs zingt. Romantiek, passie en emotie zijn slechts enkele woorden die de stem van Andrea Bocelli beschrijven. De fenomenale zanger heeft elf opera’s en tal van hits op zijn naam staan en toert hiermee de hele wereld rond.

Hij trad op voor pausen, presidenten en op koninklijke huwelijken. Vriendin en collega Céline Dion sprak ooit de gevleugelde woorden: ‘Als God kon zingen, moet hij als Andrea Bocelli klinken’.

In oktober 2019 bracht Bocelli zijn nieuwste album ‘Sì’ uit, het eerste album met nieuw materiaal in veertien jaar. In 16 nieuwe nummers worden de liefde, familie, geloof en hoop gevierd. Op ‘Sì’ doet Bocelli ook een aantal bijzondere duetten, met onder meer Ed Sheeran, Dua Lipa, Josh Groban en zijn zoon Matteo: hun nummer ‘Fall On Me’ verscheen tevens op de soundtrack van de Disneyfilm ‘The Nutcracker and The Four Realms’. Bocelli’s oudste zoon Amos speelt piano op twee tracks, waaronder een akoestische versie van ‘Sono Qui’. Bocelli nam het album thuis in Italië op; het werd geproduceerd door Bob Ezrin (Pink Floyd, Lou Reed).

Plattegrond Ziggo Dome