Anderson .Paak & The Free Nationals arrangementen

Anderson .Paak & The Free Nationals arrangementen

Zaterdag 9 maart treden Anderson .Paak & the Free Nationals op in AFAS Live in Amsterdam, het concert maakt onderdeel uit van de Andy’s Beach Club World Tour.

AFAS Live
Amsterdam

meer over Anderson .Paak & The Free Nationals

Songschrijver, zanger en drummer Anderson .Paak, geboren als Brandon Paak Anderson in Oxnard, Californië, breekt in 2016 wereldwijd door met zijn tweede album ‘Malibu’, nadat hij in 2015 ook al prominent te horen was op Dr. Dre’s ‘Compton’. ‘Malibu’ kreeg alom lovende kritieken, won diverse prijzen en werd genomineerd voor een Grammy Award voor Best New Artist en Best Urban Contemporary Album. Een uitgebreide reeks optredens over de wereld volgde, waarin het multitalent met zijn groovy funkmix van seventies soul, R&B en hiphop een breed publiek veroverde. Zo trad .Paak onder meer op op Lowlands, Down the Rabbit Hole en North Sea Jazz.

De Andy’s Beach Club World Tour begint op 11 februari in San Francisco, doet 25 steden aan in de Verenigde Staten en Europa en eindigt op 27 maart in Wenen. Het nieuwe album ‘Oxnard’ kwam op 16 november uit op Dr. Dre’s Aftermath label en bevat onder meer de huidige hit ‘TINTS’, featuring. Kendrick Lamar. Het album kwam meteen binnen als ‘No. 1 Independent Album’ in de Billboard lijst en tevens als nummer 5 in de rap hitlijst, nummer 6 in de Hip Hop/R&B chart en op 11 in de Top 200, met al meer dan 100 miljoen streams verzameld over de verschillende platformen.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden