The Analogues arrangementen

The Analogues arrangementen

Op zaterdag 5 oktober 2019 spelen The Analogues ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van ‘Abbey Road’, dit legendarische laatste studio album van The Beatles live in de Ziggo Dome.

Ziggo Dome
Amsterdam
Hot Ticket
  • Best beschikbare zitplaats in vak B om The Analogues live te zien*
  • Aparte ingang tot de Ziggo Dome, naar binnen zonder rijen
  • Consumptiemunten voor dranken tijdens de show (t.w.v. € 15,- p.p.)
  • Merchandise item als aandenken aan de show
  • Souvenir laminate & lanyard van The Analogues
  • Uitrijkaart voor omliggende parkeerterreinen (1 per 2 personen)
  • Onsite hostess check-in

Waarde inbegrepen ticket: € 69,- incl. BTW.

 

bekijk details uitverkocht

meer over The Analogues

Het album wordt zoals gebruikelijk bij The Analogues integraal, van begin tot eind gespeeld. De songs op ‘Abbey Road’ vormen opnieuw een rijk geschakeerd palet van orkestrale arrangementen en gewaagde studio-experimenten. De avond wordt gecompleteerd met een eigenzinnige (en door de band zwaar bediscussieerde) keuze uit het oeuvre van The Beatles, met de nadruk op materiaal uit de ‘studio years’ (na 1966) dat live nooit door the Beatles werd gespeeld. Zoals bekend kan dat alleen in volle glorie gereproduceerd worden met een uitgebreid orkest (blazers, strijkers, etc.) en het originele, analoge instrumentarium.

‘Abbey Road’ was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio in gingen, een allerlaatste krachtenbundeling met een absoluut meesterwerk tot gevolg. Dat betekent dus dat voor The Analogues hun missie – het live spelen van alle albums die door The Beatles zélf nooit gespeeld zijn – is volbracht.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden