Soundcheck Standing Experience RTM Stage

TOURNEE  NAAR 2022 MET EXTRA CONCERT IN ROTTERDAM
Afas Live Amsterdam
RTM Stage Rotterdam
Soundcheck Standing Experience RTM Stage vrijdag 22 april 2022
  • Staanplaats om 5SOS live te zien *
  • Exclusieve toegang tot de privé soundcheck van 5SOS voorafgaand aan de show
  • Vraag & antwoordsessie met de band na afloop van de soundcheck
  • Early entry: als eerste toegang tot de zaal vóór reguliere kaartkopers **
  • Een limited edition 5SOS VIP geschenk
  • Souvenir VIP 5SOS Soundcheck laminate en lanyard, als aandenken aan de show
  • Check-in en merchandise ophaalpunt op locatie

 

*Waarde inbegrepen ticket: €42,50

**Let op, er is géén eerste vak aanwezig bij dit concert. U gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

terug naar het overzicht niet meer beschikbaar

meer informatie

In maart 2020 bracht 5SOS hun nieuwe album ‘CALM’ uit, de opvolger van het in 2018 verschenen ‘Youngblood’. ‘CALM’, een acroniem van de eerste letters van de namen van de bandleden Calum, Ashton, Luke en Michael is het vierde studioalbum van de populaire Australische groep. Het album met daarop de hits ‘Teeth’, ‘Easier’ en ‘No Shame’ kwam net als de drie voorgaande albums direct op de eerste plaats binnen in hun thuisland. Daarmee is 5SOS de tweede Australische band in de geschiedenis die met de eerste vier studioalbums op nummer één in de Australische ARIA hitlijst binnenkwam. Ook in de rest van wereld haalde het album topnoteringen.

In totaal heeft 5SOS wereldwijd al meer dan 9,6 miljoen albums en meer dan twee miljoen concerttickets verkocht. Ook hebben hun streams bij elkaar opgeteld de zeven miljard al ruim overschreden. 5SOS – bestaande uit Luke Hemmings (zang / gitaar), Michael Clifford (zang / gitaar), Calum Hood (zang / bas) en Ashton Irwin (zang / drums) – zijn onderscheiden met vele prijzen waaronder een American Music Award, een People’s Choice Award, twee iHeartRadio Music Awards, acht MTV European Music Awards, vijf ARIA Awards, twee APRA en twee MTV Video Music Awards.