5 Seconds Of Summer arrangementen

5 Seconds Of Summer arrangementen

De populaire Australische poprockband 5 Seconds Of Summer komt op maandag 5 november voor een concert naar de AFAS Live in Amsterdam. Dit concert is onderdeel van hun ‘Meet You There Tour’ en is het vervolg op de enorme 5SOS3-tournee welke begin juni eindigde in Sydney.

AFAS Live
Amsterdam
Soundcheck Experience
  • Staanplaats om 5 Seconds of Summer live te zien*
  • Exclusieve toegang tot de privé soundcheck voorafgaand aan de show
  • Vraag & antwoordsessie met de band na afloop van de soundcheck
  • Exclusieve 5 Seconds of Summer branded tas
  • Early Entry: als eerste naar binnen vóór reguliere kaartkopers**
  • Souvenir 5 Seconds of Summer laminate + lanyard, als aandenken aan de show
  • Check-in door onze eventmedewerkers

 

* Waarde inbegrepen ticket: €40,- incl. BTW

** Let op: er is geen eerste vak aanwezig bij dit concert. Je gaat als eerste naar binnen en de zaal wordt vervolgens gevuld met reguliere bezoekers.

bekijk details uitverkocht

meer over 5 Seconds Of Summer

Na meer dan 5 jaar van opnemen en touren na hun eerste twee albums – beide debuteerden op nummer 1 op de Billboard 200 – verkaste de band naar Los Angeles op zoek naar ​​nieuwe samenwerkingen, invloeden en inspiraties. Ze schreven en namen het grootste deel ‘Youngblood’ op met het Zweedse producerend schrijversteam Carl en Rami (Nicki Minaj, Madonna).
Geprezen als de “grootste nieuwe rockact in de wereld” door Rolling Stone, is 5SOS de enige band in de geschiedenis die haar eerste twee studioalbums in de Billboard 200 op nummer 1 ziet binnenkomen. 5SOS’s titelloze debuutalbum heeft wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren verkocht.

Onlangs bracht de band een akoestische versie van hun nieuwe hit ‘Youngblood’ uit. Het is het titelnummer van het derde studioalbum van de band.’Youngblood’ staat in de top van Spotify’s Today’s Top Hits en heeft meer dan 105 miljoen streams wereldwijd. Rolling Stone zegt over de single: “5 Seconds of Summer shred on ‘Youngblood.’  [The song] has a relentless, thumping rhythm, around which [5SOS] move between delicate verses and a booming chorus.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en voorstellingen.

Nu aanmelden