4U: A Symphonic Celebration of Prince arrangementen

4U: A Symphonic Celebration of Prince arrangementen

Op vrijdag 30 november komt ‘4U: A Symphonic Celebration of Prince’ naar Nederland. Het concert, onderdeel van de tour door de Verenigde Staten en Europa, vindt plaats in AFAS Live, Amsterdam. ‘4U: A Symphonic Celebration of Prince’ is een ode aan het pop-icoon. Voor het eerst brengt een volledig orkest het unieke en omvangrijke oeuvre van Prince ten gehore. Deze avond zullen zowel de grote hits, als de minder bekende pareltjes worden uitgevoerd.

AFAS Live
Amsterdam
Loge arrangement inclusief diner bekijk details boek nu € 260.00

inclusief BTW en servicekosten

Loge arrangement bekijk details boek nu € 203.00

inclusief BTW en servicekosten

meer over 4U: A Symphonic Celebration of Prince

Prince, geboren op 7 juni 1958 als Prince Roger Nelson in Minneapolis, was zanger, componist, gitarist en pianospeler en wordt algemeen beschouwd als een van de invloedrijkste artiesten van zijn generatie. In 1984 scoorde hij zijn eerste Amerikaanse nummer 1-hit met ‘When Doves Cry’. Later volgde succesalbums als ‘Sign o’ the Times’ en ‘Parade’. Tijdens zijn leven verkocht hij meer dan honderd miljoen platen en won zeven Grammy’s en één Oscar. In 2014 genoten voor het laatst duizenden Nederlandse Prince-fans van een live concert van de wereldster in de Ziggo Dome.

‘4U: A Symphonic Celebration of Prince’ is een muzikale samenwerking tussen Live Nation Urban, TCG Entertainment en The Prince Estate. De 2018 tour is officieel van start gegaan op 8 september in Washington DC, Verenigde Staten en wordt vervolgd met een uitgebreide tour door de Verenigde Staten en Europa.

Staytuned

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief! U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwste concerten en evenementen.

Nu aanmelden